ALUMINIUM DEUREN: EEN ONGEËVENAARDE INVESTERING VOOR UW WONING

PROFEL-EXPERT JAN JOOS
PROFEL-expert Jan Joos monteert uw aluminium deur met de garantie van een prachtige afwerking die de perfectie benadert, en is dé PROFEL-expert bij uitstek voor de plaatsing van aluminium deuren te Kieldrecht, Verrebroek, Vrasene, Beveren, Sint-Niklaas, Haasdonk, Melsele, en Kallo. Het beste adres voor uw aankoop van een aluminium deur van hoogwaardige kwaliteit, maar ook voor het meest betrouwbare aanbod aan bijpassende ramen, deuren, poorten, zonneweringen, veranda’s, screens, rolluiken, etc.

ALUMINIUM DEUREN TE KIELDRECHT, VERREBROEK, VRASENE, BEVEREN EN OMGEVING
Wanneer u een voordeur zoekt die een mooie indruk nalaat van uw gevel, maar tevens zijn waarde bewijst wanneer het aankomt op praktische kwaliteiten, is een aluminium deur van PROFEL een van de beste opties. Aluminium deuren mogen dan misschien wel een tikje duurder zijn dan deuren gemaakt uit PVC, ze bieden ook een waaier aan exceptionele voordelen die de moeite en extra kost meer dan waard zijn.

Schermafbeelding 2020-02-12 om 10.16.30.png

Om te beginnen vormen aluminium deuren een doorslaggevende factor in de verkleining van uw ecologische voetafdruk: niet alleen zijn ze 100% recycleerbaar, hun duurzame aspect komt ook naar de oppervlakte wanneer het gaat om hun buitengewone onderhoudsvriendelijkheid. Aluminium deuren breken of rotten namelijk niet, en zijn met een sponsje lauw water in een handomdraai weer proper en in hun originele nieuwstaat. Aluminium deuren blinken uit in veiligheid, sterkte en kwaliteit, niet in het minst omwille van hun hoge isolatiewaarden en hun geluidswerend effect. De afwezigheid van condensatie of warmtegeleiding zorgt ervoor dat koude en wind simpelweg geweerd worden en dat de warmte binnen uw muren gehouden wordt. Zo verspilt u minder energie en ten gevolge ook kosten in het verwarmen van uw woning, en blijft het energie- of E-peil van uw woonst zoals het hoort. De aluminium deuroplossingen van PROFEL-expert Jan Joos zijn niet alleen ecologisch gunstig voor het milieu, maar ook economisch voordelig voor uw persoonlijke portefeuille!

ALUMINIUM DEUREN AAN BETAALBARE PRIJZEN, VAN UITMUNTENDE KWALITEIT
Daarenboven zijn de aluminium deuren van PROFEL met de beste inbraakwerende veiligheidsmechanismen en -kwaliteiten uitgerust. Zo zijn ze bijvoorbeeld niet alleen enorm stabiel aangezien ze standaard met staal versterkt zijn, ze zijn tevens uitgerust met snufjes als een 3-puntssluiting met pen-/haakprincipe, een veiligheidscilinder, zware scharnieren, RVS-sluitstukken en metalen sluitnokken. Want bij Jan Joos onderschatten we nooit het belang van een deur die er niet alleen mooi uitziet, maar ook uw veiligheid ten volle vrijwaart!

Aangezien we bij PROFEL het hele proces in eigen beheer uitvoeren, kunnen wij zowel de uitmuntende kwaliteit van onze aluminium ramen en deuren als de perfecte montage ervan voor de volle honderd procent garanderen. Maar onze service gaat verder dan dat: bij Jan Joos streven we naar een wederzijds respect, en daarom laten we niet alleen uw huis steeds netjes achter nadat we ons werk geleverd hebben, maar blijven we ook na de laatste hand aan uw eindproduct aanspreekbaar voor het geval er vragen of mogelijke problemen rijzen. Wanneer u een renovatie uitoefent nemen we bijvoorbeeld met plezier uw oude deuren en ramen voor u mee.

ALUMINIUM DEUREN: DE JUISTE KEUZE VOOR UW PERSOONLIJKE VEREISTEN?
Indien we echter van uw behoeften kunnen afleiden dat u op zoek bent naar iets anders dan dat wat aluminium deuren u bieden kunnen, zullen we geen seconde aarzelen dit op een informatieve manier naar u toe te communiceren, en u een andere deur-oplossing aan te raden die ons beter geschikt lijkt voor uw persoonlijke noden. Bij PROFEL beschikken we immers niet alleen over deuren van superieure kwaliteit in aluminium, ook deuren in hout en PVC, of een combinatie van kunststof en aluminium (zie namelijk onze MATO-reeks), maken deel uit van ons uitgebreide assortiment! Wanneer we er na intens gezamenlijk overleg met onze klant toch van overtuigd zijn dat een aluminium deur de perfect fit is, gaan we over tot de bespreking van de stijl en vorm die uw deur kan aannemen: modern, klassiek, trendy of landelijk, alles is mogelijk.

Zo kan u bijvoorbeeld ook kiezen uit een variatie aan isolerende glaspanelen die in aluminium deuren geïmplementeerd kunnen worden, zoals bijvoorbeeld sierglas, glas in lood, gezandstraald glas, … Ook de afwerking hiervan is variabel: kiest u voor afgeronde randen of net gefreesde groeven rond uw glasvlak? Bovendien bepalen deze glasvlakken, die standaard uit dubbel of driedubbel glas bestaan, niet alleen de uitstraling van uw deur, ze versterken tevens de isolerende kwaliteiten ervan. Uw deur een afgewerkte look geven gebeurt tevens door middel van deurkrukken, grepen, brievenbuskleppen, duwers, … niets is uitgesloten. Om het plaatje volledig af te maken is een aluminium deur van PROFEL in alle mogelijke kleuren beschikbaar en geniet ze maar liefst 10 jaar fabrieksgarantie!

KOM EENS LANGS IN ONZE SHOWROOM!
Vallen aluminium deuren volledig binnen het technische en stilistische plaatje dat u voor de renovatie of bouw van uw eigen woning in gedachten heeft?

Bij PROFEL-expert Jan Joos gaan we met u na wat de mogelijkheden zijn, en of u misschien niet beter kiest voor een van onze andere opties afhankelijk van uw noden, zoals bijvoorbeeld ramen met een aluminium buitenkant en een binnenzijde van PVC uit onze MATO-collectie.

Kom ontdekken wat voor u de beste optie is en spring spontaan binnen in onze showroom, of maak een afspraak voor vrijblijvend advies bij een van onze experts!