ALUMINIUM RAMEN VAN PROFEL LATEN PLAATSEN

ALUMINIUM RAMEN LATEN PLAATSEN
Jan Joos is de expert voor het plaatsen van aluminium ramen in uw huis. De voordelen van aluminium ramen zijn eindeloos. Bent u op zoek naar ramen met een moderne, hedendaagse en strakke look die ook nog eens ecologisch verantwoord is? Dan is aluminium het materiaal wat u zoekt!

Woont u in Kieldrecht, Verrebroek, Vrasene, Beveren, Haasdonk, Melsele of Kallo? Dan zijn wij uw erkend PROFEL expert en altijd dichtbij in de buurt!

WAAROM KIEZEN VOOR ALUMINIUM?
Het oogt niet alleen strak, het is ook nog eens oersterk materiaal wat licht aanvoelt. Hierdoor is het zeer geschikt voor grotere raampartijen. Aluminium is meteen ook één van de meest gebruiksvriendelijke materialen die u kan kiezen. Ook zijn er steeds veel vormen van ramen mogelijk: inzethoeken, ronde ramen, ovale remaen, kruisverdelingen, gebogen lijnen, strakke lijnen, etc. Hierdoor kunnen wij u steeds een uitgebreid aanbod aan aluminium ramen aanbieden. Wij garanderen dat er aluminium ramen beschikbaar zijn die volledig in lijn liggen met de stijl van uw woning. Wilt u dus een strakke look of eerder klassiek? Aluminium biedt eindeloze mogelijkheden.

100% ISOLEREND EN WATERDICHT
Daarenboven werken onze aluminium ramen van PROFEL met 3-voudige rondomlopende dichtingen en bieden deze een perfecte bescherming tegen alle invloeden van buitenaf. In alle ramen zit een buitendichting die voorkomt dat er vuil en regenwater zal binnendringen waardoor de wind- en waterdichtheid versterkt wordt. De binnendichting garadeert tevens een uitzonderlijk goede geluidsisolatie. De thermische en akoestische isolatie bieden u een grote meerwaarde op korte- en lange termijn. Ook is er een mogelijkheid tot verscheidene kleurencombinaties en een grote variatie in kleurschakeringen.

PROFEL ALUMINIUM RAMEN
Onze aluminium ramen van PROFEL worden enkel geproduceerd uit primair aluminium dat geen spoorelementen van recyclage bevat waardoor de kans op roestvorming wordt geminimaliseerd. Wij hechten steeds veel belang aan de kwaliteit, de duurzaamheid en de afwerking van de aluminium ramen.

De hoogste kwaliteit wordt bij ons gagarandeerd, daarom geven wij onze klanten 10 jaar waarborg op uw PROFEL ramen. Mocht u dan een probleem ervaren, lossen wij dit zeer snel op. Wij bieden de snelste service in Kieldrecht, Verrebroek, Vrasene, Beveren, Haasdonk, Melsele en Kallo.

WAAROM KIEZEN VOOR JAN JOOS?
Je hebt gedurende het hele proces bij ons één vast contactpersoon
Wij geven vrijblijvend advies en een gratis opmeting
U krijgt een zeer gedetailleerde offerte toegestuurd
De productie verloopt volgens de planning die we met onze klanten maken
Vakkundige plaatsingen van de ramen
Ook na de verkoop een snelle service
Ontdek hier meer over onze aanpak.

VRIJBLIJVEND ADVIES & GRATIS OPMETING
Jan Joos beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van ramen, deuren en poorten op maat. Wij bieden onze klanten telkens een totaalaanpak: wij begeleiden u van ontwerp en plaatsing tot een eigen dienst na de verkoop van uw ramen.

Weet u nog niet zo goed waarnaar u op zoek bent? Of wilt u graag eerst wat oriënteren over de mogelijkheden die aluminium ramen u kunnen bieden? Vraag dan het gratis advies van onze experten aan. Jan Joos biedt u als officiële PROFEL expert de hoogste kwaliteit aan een betaalbare prijs. Wij zijn uw expert voor regio Waasland. Ontdek hier meer over ons.

Toch nog niet overtuigd van aluminium ramen? Bekijk dan hier ons aanbod aan PVC, houten en Mato ramen. Vraag uw vrijblijvende offerte aan.