Blog

Gepubliceerd op 01-07-2020

Jan Joos, al jaren expert in ramen

Als uw ramen om vervanging smeken is er maar één adres waar u terecht kunt voor een uitvoering daarvan die de perfectie benadert: Jan Joos is dé expert op gebied van ramen van uitstekende kwaliteit in het Waasland. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche en een verregaande kennis achter de hand weten we precies wat er belangrijk is voor onze klant, en hoe we deze de meest omvattende service kunnen bieden. Schitterende ramen voor u, een tevreden klant voor ons: een win-winsituatie op alle gebied! 

Gepubliceerd op 18-06-2020

Uw leverancier van ramen en deuren om en rond Sint-Niklaas

Kwaliteitsvolle ramen en deuren die perfect bij uw huis passen? Jan Joos is uw PROFEL-expert in Sint-Niklaas, en verzorgt een persoonlijke en glasheldere service van begin tot eind - en van raam tot deur. Ons veelzijdig aanbod aan prachtige en stuk voor stuk perfect isolerende ramen en deuren is ongeëvenaard, en wordt voor u professioneel geplaatst met een hoogwaardige afwerkingsgraad

Gepubliceerd op 08-06-2020

Houten ramen kopen? Bij Jan Joos!

Houten ramen zijn niet voor niets de meest gewilde eyecatcher om menig woning van wat meer charme te voorzien. Hout verleent uw gevel immers een authentieke uitstraling, zonder uw hele woning daarom te beroven van de warmte die er zich binnenin bevindt: met haar uitstekende isolatiewaarden houden houten ramen de warmte moeiteloos binnen, en koude (en geluidsoverlast) steevast buiten. Bij Jan Joos bieden we u dan ook houten ramen van de hoogste kwaliteit aan, namelijk van PROFEL; schitterende producten met een hoge afwerkingsgraad.

Gepubliceerd op 31-05-2020

Uw PROFEL verdeler in Sint-Niklaas

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector, weten we bij Jan Joos in Sint-Niklaas wat kwaliteit is. Die kwaliteit garanderen zonder u daarom torenhoge kosten aan te rekenen voor de plaatsing van uw ramen en deuren, kunnen we uitsluitend dankzij onze hoedanigheid als officiële PROFEL-expert te Sint-Niklaas. Ramen, deuren en poorten worden voor u op maat gemaakt en met een perfecte afwerking geplaatst door Jan Joos in samenwerking met PROFEL.

Gepubliceerd op 19-05-2020

Voor al uw ramen en deuren in het Waasland

Ramen en deuren zijn moeiteloos het uitnodigend visitekaartje van uw huis of bedrijf. Met netjes afgewerkte ramen krijgt uw woning bijvoorbeeld meteen een verzorgde uitstraling, net zoals een goed gekozen deur een unieke eyecatcher op uw gevel kan betekenen, of naadloos kan aansluiten bij de rest van uw buitenbouw. Voor een uitstekende service van A tot Z, en van raam tot deur, is er maar één adres: Jan Joos, de expert van het Waasland.

Gepubliceerd op 04-05-2020

PROFEL Kwaliteitsdeuren in hout, aluminium of PVC bij Jan Joos

Kwaliteitsdeuren van PROFEL worden door expert Jan Joos van A tot Z voor u verzorgd. Van de prille ontwerpschetsen van uw persoonlijke (voor)deur tot de laatste puntjes op de i: wij houden te allen tijde uw individuele voorkeuren en noden in ere. De voornaamste regio’s die PROFEL-expert Jan Joos van kwaliteitsvolle ramen, deuren, poorten, zonneweringen, veranda’s, screens, rolluiken, e.d. voorziet zijn onder meer Kieldrecht, Verrebroek, Vrasene, Beveren, Sint-Niklaas, Haasdonk, Melsele en Kallo. 

Gepubliceerd op 30-04-2020

PVC Voordeuren van PROFEL: de isolatie van uw woning gegarandeerd

Voordeuren uit PVC zijn in de huidige woningbouw een groot succes, en bij PROFEL-expert Jan Joos is het niet moeilijk in te zien waarom: Voordeuren uit kunststof zijn namelijk erg budgetvriendelijk, maar verliezen daarom niet de tal van voordelen waarnaar men uitkijkt bij de aankoop van een nieuwe, op maat gemaakte voordeur, die tenslotte toch een tijdje de gevel van uw woonst zal moeten sieren. 

Gepubliceerd op 08-04-2020

Aluminium deuren: een ongeëvenaarde investering voor uw woning

Aluminium deuren bieden u de combinatie van een esthetisch aantrekkelijk uitzicht met hoogstaande technische eigenschappen, waardoor ze een meer dan waardevolle investering worden die uw huis van extra comfort, maar ook flair voorziet. Maar wat heeft u aan een dergelijke deur wanneer ze niet met oog voor afwerking en de nodige vakkennis geplaatst is?

Gepubliceerd op 12-03-2020

MATO ramen plaatsen van PROFEL

Kan u niet zo goed kiezen tussen ramen bestaande uit aluminium of PVC? Bent u op zoek naar een innovatief materiaal? Dan is dit de ideale oplossing! Mato ramen zijn een combinatie van PVC en aluminium. Wij bieden kwaliteitsvolle mato ramen aan, als erkend PROFEL dealer. Enkel de beste service & kwaliteit is goed genoeg voor ons. 

Gepubliceerd op 21-02-2020

Houten ramen op maat van PROFEL

Bent u begonnen aan de zoektocht naar de perfecte ramen voor uw huis? Dan kan de keuze overweldigend zijn. Misschien bent u op zoek naar ramen die uw huis onmiddellijk een warme en natuurlijke uitstraling bieden? Dan kiest u best voor houten ramen van Jan Joos, uw lokale PROFEL dealer. Door onze jarenlange expertise bieden wij onze klanten steeds de beste kwaliteit in combinatie met een uitstekende service. 

Gepubliceerd op 12-02-2020

Poorten op maat van PROFEL: dé finishing touch voor uw woning

Poorten op maat betekenen anno 2020 een onmiskenbaar rendabele investering in uw woning, die niet alleen wonderen doet voor de verzorgde en afgewerkte uitstraling van uw huis, maar ook voor het gebruiksgemak ervan. PROFEL-expert Jan Joos is dé specialist bij uitstek voor garagepoorten op maat, maar ook voor andere gevel-elementen waarmee deze poorten in harmonie moeten ‘samenleven’: ramen, deuren, poorten, zonneweringen, veranda’s, screens, rolluiken, … ons aanbod is eindeloos. 

Gepubliceerd op 12-02-2020

PROFEL ramen en deuren: hét toonbeeld van kwaliteit en schoonheid

PROFEL ramen en deuren vormen de ideale route voor eenieder die met zorg en oog voor kwaliteit zijn woning wilt neerzetten of even een opfrissing geven: niet alleen zijn onze producten een streling voor het oog, ze zijn ook het succesvolle product van een uitzonderlijke attentie voor veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Klinkt beloftevol, niet?  

Gepubliceerd op 08-01-2020

Aluminium ramen van PROFEL laten plaatsen

Bent u op zoek naar nieuwe aluminium ramen? Dan ben je bij Jan Joos aan het juiste adres. Wij zijn een erkend PROFEL dealer, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen in combinatie met een uitstekende service.

Gepubliceerd op 17-12-2019

Kwaliteitsvolle PVC ramen laten plaatsen door Jan Joos

Bent u op zoek naar nieuwe PVC ramen voor uw huis? Dan ben je bij Jan Joos, expert in het Waasland, aan het juiste adres. Wij zijn een erkend PROFEL dealer, waardoor wij u de beste kwaliteit kunnen garanderen in combinatie met een uitstekende service aan de beste prijzen.

Onze manier van werken in 7 stappen

Alles lezen over onze aanpak ››

Vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Eén contactpersoon

Eén contactpersoon

Gratis opmeten

Gratis opmeten
Gedetailleerde offerte

Gedetailleerde offerte

Productie volgens planning

Productie volgens planning
Vakkundige plaatsing

Vakkundige plaatsing

Dienst na verkoop

Dienst na verkoop
Ramen

Overlay

Ramen ››
Deuren

Overlay

Deuren ››
Poorten

Overlay

Poorten ››
Maak een vrijblijvende afspraak voor advies en keuzehulp bij uw deuren.

Maak een vrijblijvende afspraak.

  Bezig met verzenden...