Blog

Terug naar overzicht

MATO ramen plaatsen van PROFEL

Aluminium en PVC gecombineerd in de MATO reeks

Heeft u al ooit gehoord van PVC ramen gecombineerd met aluminium? Met MATO-reeks PROFEL ramen krijgt u het beste van beide werelden van aluminium en PVC. Hierbij plaatsen wij aluminium schalen over de PVC ramen aan de buitenzijde. 

Jan Joos, erkend PROFEL expert is hét bedrijf in het Waasland voor Mato ramen. U krijg steeds de snelste service in Kieldrecht, Verrebroek, Vrasene, Beveren, Haasdonk, Melsele en Kallo. 

Mato ramen plaatsen: waarom? 

Mato ramen beschikken over zeer goede isolatiewaarden en zijn geschikt voor dubbele en driedubbele beglazing. De binnenkant van Mato ramen zijn uitgevoerd in PVC en bestaan aan de buitenkant uit gemoffeld of geanodiseerd aluminium. Deze ramen zijn dus ook perfect combineerbaar met aluminium schuifdeuren en verkrijgbaar in verschillende binnen- en buitenkleuren.

Daarnaast ogen deze ramen ook zeer strak en is de combinatie van aluminium en PVC oersterk en geschikt voor grotere raampartijen. Ze bieden comfort, elegantie en een goede isolatie. Deze unieke pvc-aluminium ramen worden bevestigd op het profiel van een PVC binnenraam. Er zijn ook nog eens veel decoratieve mogelijkheden beschikbaar. 

2 uitvoeringen mogelijk

De Mato ramen zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen: het strakke Finomodel of het klassieke Retromodel.

Wilt u graag binnendraaiende deuren? Dan kiest u best het Finomodel. Wij geven graag meer informatie over de toepassingen van deze unieke pvc-aluminium ramen. 

De troeven van de MATO-reeks

  1. Mato biedt u de voordelen en kwaliteiten van kunsstof én aluminium
  2. Een strakke, solide en verfijnde buitenzijde in aluminium
  3. Brede waaier van kleuren beschikbaar
  4. Binnenzijde in kunsstof met zeer goede isolatiewaarden
  5. Scharnieren en krukken in dezelfde kleur als het raam
  6. Geschikt voor dubbele en driedubbele beglazing
  7. Profelgarantie van 10 jaar

Lees hier meer over onze ramen.


Grondige analyse vooraf

Heeft u interesse in de Mato reeks van PROFEL? Dan bespreken wij graag alle mogelijkheden bij u thuis. We beginnen met het analyseren van uw wensen en mogelijkheden. Een nauwkeurige opmeting wordt uitgevoerd bij renovaties. We bestuderen de staat van uw huidige muren aan de binnen- en buitenkant en bekijken de blootstelling aan weer en wind.

Op basis hiervan stellen we een realistische inschatting van de kosten op. Dit gebeurt dus altijd in samenspraak met de klant zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. 

Vraag uw vrijblijvende offerte aan

Weet jij nog niet zo goed waarnaar je op zoek bent? Of wilt u uzelf graag wat oriënteren over de mogelijkheden die aluminium ramen u kunnen bieden? Vraag dan het gratis advies van onze experten aan. Jan Joos biedt u als officiële PROFEL expert de hoogste kwaliteit aan een betaalbare prijs. Maak hier een afspraak.

Jan Joos beschikt over meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van ramen, deuren en poorten op maat. Wij bieden onze klanten telkens een totaalaanpak: wij begeleiden u van ontwerp en plaatsing tot een eigen dienst na de verkoop van uw ramen. Wij zijn uw expert voor regio Waasland. 

Onze manier van werken in 7 stappen

Alles lezen over onze aanpak ››

Vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Eén contactpersoon

Eén contactpersoon

Gratis opmeten

Gratis opmeten
Gedetailleerde offerte

Gedetailleerde offerte

Productie volgens planning

Productie volgens planning
Vakkundige plaatsing

Vakkundige plaatsing

Dienst na verkoop

Dienst na verkoop
Ramen

Overlay

Ramen ››
Deuren

Overlay

Deuren ››
Poorten

Overlay

Poorten ››
Maak een vrijblijvende afspraak voor advies en keuzehulp bij uw deuren.

Maak een vrijblijvende afspraak.

  Bezig met verzenden...