Blog

Terug naar overzicht

Uw leverancier van ramen en deuren om en rond Sint-Niklaas

Schermafbeelding 2020-07-02 om 09.06.18.png

Ramen en deuren van Jan Joos in Sint-Niklaas

Of u nu in Sint-Niklaas, Beveren-Waas, Melsele, Verrebroek, Kieldrecht of Doel woont, Jan Joos is bij uitstek de leverancier die u van de meest kwaliteitsvolle en bovendien mooie ramen en deuren in omstreken kan voorzien. Naast een uitstekende en hoogstpersoonlijke service bieden wij namelijk ramen en deuren aan van PROFEL, die bekend staan om hun prachtige finish, duurzaamheid en uitzonderlijke isolatiewaarden. Onze ramen en deuren zijn als zodanig stuk voor stuk professioneel vervaardigd, en worden voor u helemaal naar wens en op maat gemaakt

Schermafbeelding 2020-07-02 om 09.06.07.png

Van MATO kozijn tot isolerend glas 

De ramen en deuren van Jan Joos geven als vanzelf een nette en verzorgde uitstraling aan elk huis, en houden dankzij hun uitstekende isolerende functie moeiteloos de warmte binnen en de koude buiten. Dit resulteert in een woning die een bijzonder zuinige energiehuishouding geniet, waarmee u op lange termijn dan ook veel besparen kunt.

Onze ramen en deuren mogen dan wel gemeenschappelijk hebben dat ze stuk voor stuk van perfecte kwaliteit zijn, dit wilt niet zeggen dat ons aanbod daarom minder veelzijdig of divers is: al de ramen, deuren (en zelfs poorten) die we in Sint-Niklaas en omstreken plaatsen, zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot modern, maar ook materialen, zoals hout, PVC en aluminium.

Breed aanbod ramen 

Onze aluminium ramen zijn bijvoorbeeld licht maar uitzonderlijk sterk, waardoor ze erg geschikt zijn voor de plaatsing van grotere raampartijen. Daarnaast is aluminium, dankzij haar lange levensduur en mogelijkheid volledig gerecycleerd te worden, een bijzonder ecologisch materiaal. PVC gaat even lang mee als aluminium, maar wint het daarvan in onderhoudsvriendelijkheid: dit materiaal kan tegen een stootje, zonder daarvoor buitensporig veel schoonmaakwerk of onderhoud te vragen. PVC-kozijnen zal u dus niet eens in de zoveel jaar te hoeven stoppen of schilderen. Dit geldt trouwens tevens voor onze houten ramen, die een warme, authentieke uitstraling en mooie afwerking genieten. Onze houten kozijnen zijn namelijk ecologisch verantwoord behandeld, hebben een onzichtbare afwateringsgroef en gaan, door technologische ontwikkelingen binnen PROFEL, vandaag de dag veel langer mee dan vroeger.

Hoogstaand en stijlvol zijn de ramen van Jan Joos altijd, waardoor u kunt kiezen voor eender welke afwerking u wenst, zonder daarom aan kwaliteit in te boeten: onzichtbare vleugels, kruisverdelingen, strakke lijnen, een steellook of ovale ramen, ... Bij Jan Joos is niets onmogelijk!

Schermafbeelding 2020-07-02 om 09.06.00.png

Schermafbeelding 2020-07-02 om 09.07.40.png

Deuren voor een persoonlijke toets 

Ook onze ruime selectie aan deuren in verschillende stijlen kunnen vervaardigd worden uit aluminium, kunststof en hout. Modern of klassiek? Bij Jan Joos behoort alles tot de mogelijkheden. Onze klassieke en tijdloze deuren complimenteren bijvoorbeeld perfect authentieke herenhuizen of pastorijwoningen, terwijl onze moderne deuren met hun eigentijdse look je woning een strakke toets geven, met een schitterend lijnenspelMét of zonder glasinzet, met verschillende eindafwerkingen en kleurenpaletten, uit gemoffeld of geanodiseerd aluminium, ... wij maken voor jou deuren, ramen en poorten op maat, zodat je een gevel met klasse krijgt die volledig bij jouw stijl past!

Wij geven graag advies 

Heeft u vragen of zou u graag vrijblijvend en glashelder advies ontvangen? Wij nodigen u graag uit in onze vernieuwde toonzaal met schitterende ramen en deuren in Sint-Niklaas voor een al uw vragen en professioneel advies. Ook kunt u altijd bellen naar +32 484 73 86 of mailen naar sales@janjoos.be.

Schermafbeelding 2020-07-02 om 09.01.21.png

Onze manier van werken in 7 stappen

Alles lezen over onze aanpak ››

Vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Eén contactpersoon

Eén contactpersoon

Gratis opmeten

Gratis opmeten
Gedetailleerde offerte

Gedetailleerde offerte

Productie volgens planning

Productie volgens planning
Vakkundige plaatsing

Vakkundige plaatsing

Dienst na verkoop

Dienst na verkoop
Ramen

Overlay

Ramen ››
Deuren

Overlay

Deuren ››
Poorten

Overlay

Poorten ››
Maak een vrijblijvende afspraak voor advies en keuzehulp bij uw deuren.

Maak een vrijblijvende afspraak.

  Bezig met verzenden...