Deuren kiezen

Deuren zijn het visitekaartje van uw huis. Bovendien moeten kwaliteitsdeuren de tand des tijds moeiteloos doorstaan, in weer en in wind. Of u nu kiest voor aluminium, PVC of houten deuren, elk materiaal heeft zo zijn specifieke eigenschappen en voordelen. Naast de prijs vormt de kwaliteit een doorslaggevend element. U moet er natuurlijk ook voor zorgen dat het energiepeil (E-peil) van uw woning zo laag mogelijk is en dat er geen onnodige warmte verloren gaat via de deur. Kiezen voor deuren van goede kwaliteit is eigenlijk een investering die zichzelf terugverdient, aangezien de hoge isolatiewaarden een gunstig effect hebben op uw energiefactuur.

Klassieke deuren in aluminium, kunststof en hout.

Klassieke en moderne deuren

Heeft u een moderne woning of eerder landelijk, klassiek? Zorg dat uw deuren bijdragen tot de gewenste sfeer en stijl. Er zijn oneindig veel verschillende modellen deuren, met of zonder glas (gezandstraald, glas in lood, met kruisverdelingen, sierglas, …). Eerst dient u te beslissen welke afwerking u wil: Aluminium, aluminium bekleed met structuurfolie, PVC of echt hout. U kan bijvoorbeeld ook kiezen voor de stijlvolle uitstraling van een klassieke houten deur>, maar in eigentijdse materialen (bv. aluminium).

Moderne deuren zijn vaak samengesteld uit panelen met een eigentijds karakter. Deze zijn vervaardigd uit gemoffeld of geanodiseerd aluminium en eventueel voorzien van glasvlakken uit isolerend glas. Afhankelijk van het type zijn er diverse afwerkingen:

  • Een strak afwerkprofiel rond het glasvlak.
  • Een opening met afgeronde randen waarin het glas is geplaatst.
  • Gefreesde groeven rond het glasvlak.

Kies bijvoorbeeld voor een glazen deur als u weinig licht wil verliezen in een donkere ruimte. Een specialist kan u adviseren welk materiaal bij uw situatie en budget past.

Moderne deuren in aluminium.
Klassieke deuren in aluminium, kunststof en hout.

PVC- DEUREN

PVC- deuren zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en kunnen bekleed worden met verschillende structuurfolies, onder andere zelfs met houtimitatie. Een PVC- deur met houtlook… het kan dus perfect! Deuren uit PVC zijn ook makkelijk in onderhoud en goed geïsoleerd.

Aluminium deuren

Aluminium deuren zijn er in alle stijlen, de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Kies best voor een deur die uitgerust is met 3-punt of 4-punt veiligheidssloten met een pen-/haakprincipe. Zo krijgen inbrekers geen kans! Aluminium buitendeuren zijn ook best perfect thermisch- en geluidsisolerend. Dit is een aandachtspunt bij de aankoop. Deze deuren zijn trouwens ook erg onderhoudsvriendelijk. Handig, toch?

Moderne deuren in aluminium.

PROFEL deuren

Profel deuren staan voor maatproducten van een uitzonderlijke kwaliteit. Dit is een direct gevolg van onze voortdurende kwaliteitscontroles. Want Profel staat voor tot in de puntjes verzorgde en afgewerkte producten, voor welk materiaal u ook kiest.

Als PROFEL- Expert staat Jan Joos altijd voor u klaar. Kom gerust langs in onze vernieuwde toonzaal in Sint-Niklaas, onze vakkundige adviseurs staan u vrijblijvend bij met professioneel advies. Lukt het u niet om tot bij ons te komen? Maak gerust een afspraak en wij komen bij u langs voor een gratis opmeting. Samen overlopen we welk product uit ons assortiment het best past bij uw project en we geven u de nodige uitleg van A tot Z. Wij bezorgen u met plezier een gedetailleerde offerte. Bij ons dus geen verrassingen! Wij plaatsten reeds ramen in Kieldrecht, Verrebroek, Vrasene, Beveren, Haasdonk, Melsele, Kallo en Sint- Niklaas.

Gemakshalve heeft u slechts één contactpersoon als aanspreekpunt tijdens de duur van uw hele project en ook nadien.

Wij leveren op de afgesproken datum. Oude ramen of deuren nemen we eventueel mee, naast al het verpakkingsmateriaal, zodat uw huis er piekfijn uitziet eens ons werk erop zit.

Nazorg is onze waarborg omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, geven wij 10 jaar waarborg op uw Profel deuren en 2 jaar op bewegende onderdelen (hang- en sluitwerk). Heeft u toch een probleem, dan lossen we dit snel op.

Vraag vandaag gratis en vrijblijvende uw offerte aan!

Maak een vrijblijvende afspraak voor advies en keuzehulp bij uw deuren.

Maak een vrijblijvende afspraak: