Hoe je droom voordeur kiezen?

80% van de bouwers en verbouwers kiezen eerst een voordeur en dan bijpassende ramen!

Voordeur samenstellen

Bij JanJoos kan je zelf je voordeur samenstellen. Zo kan je kiezen welke beveiligingen aanwezig dienen te zijn, zoals driepunt/haakslot of nog hoogwaardiger. Je kan uit een enorm uitgebreid gamma deurpanelen kiezen. Afdichting is ook een zeer belangrijk punt om even bij stil te staan. De voordeur dient volledig geïsoleerd en wind/waterdicht te zijn. Je kan bij de onderaansluiting verschillende dichtingen kiezen die elk een eigen isolatiegraad vertegenwoordigen.

Moderne voordeur

De huidige modetrend zijn minimalistische voordeuren met eventueel een personalisering in verwerkt. Zo kan je een deur kiezen uit onze Plano collectie, verkrijgbaar in pvc en aluminium. Het deurpaneel overdekt het bewegende deul van deur, hierdoor krijg je een super strakke uitstraling. De scharnieren van onze Plano collectie kunnen ook nog eens onzichtbaar wegggewerkt worden.

Bij JanJoos is alles mogelijk om een persoonlijke stijl samen te stellen van je voorgevel. Je kan kiezen voor dubbele voordeuren, enkele, met glas of zonder glas, een bovenlicht of zijlicht erin verwerkt. Doorzichtig of melkglas kan je kiezen met de huisnummer of de naam erin verwerkt.

Het belangrijkste van een voordeur is veiligheid

Een voordeur is meer dan enkel en alleen een show element van de woning. Ze moet je ook verdedigen tegen inbraak. Bij Jan Joos zijn alle voordeuren uitgerust met zware scharnieren en inbraakwerende metalen sluitstukken.

Voor een extra veiligheid worden ze standaard voorzien van een meerpunts pen-haakslot. Dit slot beschikt over minimum 5 sluitpunten. Indien er glas in de voordeur verwerkt zit kan je kiezen voor gelaagd glas ipv gewoon glas. Indien dit nog niet volstaat voor jou, kan je bij ons opteren voor het RC2-optiepakket dit bied een nog hogere veiligheid, het politietkeurmerk weerstandsklasse 2.

Er is nog een mogelijkheid om alarmcontacten te voorzien in de deuren. Hierdoor krijg je een hoger veiligheidsgevoel. Een elektrisch slot met domoticasysteem kan ook, dan is er geen sleutel meer nodig.