HOUTEN RAMEN OP MAAT VAN PROFEL

WAAROM KIEZEN VOOR HOUTEN RAMEN OP MAAT?
Hout is al decennialang een erg populair materiaal voor ramen en deuren. Van nature is het namelijk een uitstekende isolator. Hout blijft dus het materiaal bij uitstek voor een goede isolatie. Tijdens de winter wordt de warmte binnen gehouden, terwijl die in de zomer net buiten blijft. Ten tweede voelt het hout warm aan en zorgt het ook voor een goede geluidsisolatie.

Vele van onze klanten lieten weten dat ze hout kozen omdat het een warm materiaal is dat zorgt voor gezelligheid en tegelijkertijd ook duurzaamheid uitstraalt. Met PVC of aluminium ramen kan u uw huis nooit dezelfde warme uitstraling bieden dan met houten ramen. Kortom, hout is een schitterend kwaliteitsproduct met een hoge afwerkingsgraad én veel gezelligheid.

HOUTEN RAMEN ZIJN ECOLOGISCH VERANTWOORD
Als erkend PROFEL dealer leveren wij houten ramen gemaakt door de deskundige vakmensen van PROFEL die het houten schrijnwerk omgetoverd hebben tot een schitterend kwaliteitsproduct. Het hout is steeds duurzaam verwerkt en op een ecologisch verantwoorde manier behandeld. Hierdoor weet u als consument dat u een milieubewuste keuze maakt. De gebruikte lakken zijn uniek en zelfgemaakt en vervaardigd op basis van water. Hierdoor zijn ze niet schadelijk voor het milieu. Houten ramen zijn ook een mooi natuurproduct wat uw woning een warme uitstraling zal bieden.

JAN JOOS, PROFEL EXPERT
Wij bieden aan al onze potentiële klanten een gratis opmeting en een vrijblijvende offerte. Als u door ons uw houten ramen wil laten plaatsen dan heb je steeds gedurende het hele proces bij ons één vast contactpersoon. Zo is uw contactpersoon steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van uw project.

Wat kan u verwachten bij het plaatsen van houten ramen?

Je hebt gedurende het hele proces bij ons één vast contactpersoon dus vlotte communicatie is gegarandeerd
Wij geven vrijblijvend advies en een gratis opmeting, u zit helemaal nergens aan vast
U krijgt een zeer gedetailleerde offerte toegestuurd zodat u geen verrassingen krijgt achteraf
De productie verloopt volgens de planning die we met onze klanten maken
Vakkundige plaatsingen van de ramen
Ook na de verkoop steeds een snelle service
Wij hanteren steeds een uiterst persoonlijke aanpak.

UITGEBREIDE KEUZE AAN HOUTEN RAMEN
Onze houten ramen zijn standaard voorzien van inbraakwerend beslag: alle draai- en draai/kipramen krijgen een meerpuntssluiting met paddenstoelnokken, stalen sluitbakken en anti-foutbediening op de raamkrukken.

Ze zijn verkrijgbaar in vele verschillende stijlen: van rustiek en modern tot klassiek landelijk. Hout past goed bij rustieke huizen, maar kan ook een mooi accent zijn in een nieuwe, strakke of moderne woning. Als PROFEL Expert staan wij altijd voor u klaar of u nu in Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Beveren-Waas, Haasdonk, Melsele, Kallo, Vrasene, Verrebroek, Kieldrecht of Doel woont.

VRIJBLIJVEND ADVIES & OFFERTE OP MAAT
Weet u nog niet zo goed waarnaar u op zoek bent? Wij helpen u graag! We beschikken ondertussen over meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van ramen, deuren en poorten op maat. Vraag ons gratis advies aan van onze deskundige experten. Jan Joos biedt u als officiële PROFEL expert de hoogste kwaliteit aan aan betaalbare prijzen. Wij zijn uw expert voor regio Waasland. Contacteer ons hier.