JAN JOOS, AL JAREN EXPERT IN RAMEN

RAMEN VAN UITSTEKENDE KWALITEIT BIJ UW LOKALE EXPERT
Als gerenommeerde en officiële PROFEL-verdeler staan wij garant voor een hoogwaardige plaatsing van uw ramen, deuren en zelfs garagepoort. Kiest u voor ramen van PROFEL, dan kiest u voor 70 jaar aan expertise en vakmanschap, waar we bij Jan Joos dan ook enorm trots op zijn. De uitzonderlijke kwaliteit die we verzorgen bij de plaatsing van uw ramen en deuren vormt consistent een rode draad in ons aanbod, ongeacht de stijl waarvoor u kiest: gaande van klassieke houten kozijnen tot strakke, grote aluminium raamwerken, bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke uitvoeringen van uw ramen en deuren, en een schitterend ontwerp op maat.

UW WENSEN, UW RAMEN
In de wondere wereld der kwaliteitsvolle ramen bestaan er talloze verschillende mogelijkheden wat betreft stijl en uitvoering, wat er exact de reden van is dat wij ramen op maat verzorgen. Als professioneel expert gaan we namelijk tot het uiterste om uw individuele wensen in al hun facetten te realiseren, gaande van het gewenste onderhoud van uw ramen tot de stijl en het model ervan, de materialen waaruit deze opgetrokken zijn, hun duurzaamheid, etc.

Kiest u bijv. voor aluminium ramen, dan haalt u een aanwinst in huis (of beter, op huis) die licht van gewicht maar ijzersterk is, en daarenboven ecologisch verantwoord. Een andere optie is PVC – een duurzaam materiaal dat vooral onderhoudsvriendelijk en flexibel is qua afwerking. De beste eigenschappen van PVC combineren met die van aluminium? Dat is mogelijk: in onze fantastische MATO-reeks complementeren én overlappen de beste kwaliteiten van beide elkaar, voor een sterke en mooie uitvoering van uw ramen. Toch zijn het onze houten ramen die steevast de meest authentieke look and feel genieten, en zelfs op ecologisch verantwoorde manier behandeld zijn, met een onzichtbare afwateringsgroef.

De ramen van Jan Joos zijn stuk voor stuk uit de meest duurzame materialen en beste kwaliteit opgetrokken, en hoogwaardig in afwerking. Het staat u dan ook vrij zonder kopzorgen te kiezen voor elke optie die zich in ons gamma bevindt: onzichtbare vleugels, kruisverdelingen, strakke lijnen, een steellook of ovale ramen, etc. Van de kleur van uw ramen tot de manier van kantelen ervan (draai/kiep, kantel, guillotine): u kiest de ramen die uw gevel zullen sieren volledig naargelang uw hoogstpersoonlijke stijl en voorkeur. De perfecte ramen vindt u bij Jan Joos, uw ramenexpert in Sint-Niklaas.

SERVICE VAN BEGIN TOT EIND DOOR UW RAMEN EXPERT
De ramen die we in samenwerking met PROFEL verzorgen zijn zonder uitzondering stijlvol, zuinig en duurzaam, en het eindresultaat van een topservice die de noden en voorkeuren van de klant te allen tijde de voornaamste prioriteit maakt. Deze allesomvattende service begint bij het vrijblijvend advies dat u ontvangt van onze vakmensen, die ondertussen meer dan 20 jaar ervaring hebben in het ontwerpen en plaatsen van ramen en deuren in het Waasland.

Uw contact met ons verloopt doorheen het hele traject via één vast aanspreekpersoon, zodat alle essentiële informatie steeds rechtstreeks wordt doorgegeven en misverstanden of onvoorziene verrassingen uit den boze zijn. We komen dan, gratis en voor niets, de ruimtes bij u thuis opmeten en maken meteen een glasheldere en gedetailleerde offerte op.

We maken in samenspraak met de klant een planning op om daarna de plaatsing punctueel en vakkundig uit te voeren, waarna u nog steeds gebruik kunt maken van onze diensten. Ramen moeten immers een leven lang meegaan, en omwille van het blinde vertrouwen dat we hebben in onze kwaliteit bieden we een fabrieksgarantie van maar liefst tien jaar aan op al uw ramen.