POORTEN OP MAAT VAN PROFEL: DÉ FINISHING TOUCH VOOR UW WONING

POORTEN OP MAAT VAN PROFEL BIJ JAN JOOS
De regio’s Kieldrecht, Verrebroek, Vrasene, Beveren, Sint-Niklaas, Haasdonk, Melsele en Kallo kunnen voor zowel poorten op maat als andere soortgelijke producten steeds rekenen op de excellente service van Jan Joos, die elke klant steevast met een grote tevredenheid en een brede glimlach achterlaat!

POORTEN OP MAAT BRENGEN TAL VAN VOORDELEN MET ZICH MEE
Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe, kwaliteitsvolle garagepoort op maat, wilt u ervan verzekerd zijn dat deze naadloos aansluit bij de uitstraling en stijl van uw gevel, maar ook makkelijk te bedienen is en uw dagdagelijkse gebruikscomfort zo veel mogelijk verhoogt. PROFEL-expert Jan Joos komt niet alleen gratis de nodige opmetingen voor uw nieuwe garagepoort op maat uitvoeren wanneer u hier zelf van verhinderd bent, maar staat u vanaf het eerste moment bij met professioneel en vrijblijvend advies over welke garagepoort het beste aan uw behoeften aansluit.

Vervolgens maken we in intens overleg met u een gedetailleerde offerte op, waarin we de specificaties van uw op maat gemaakte garagepoort vastleggen en alsook ook de totale kostenraming. Deze prijs zal voornamelijk afhangen van de diverse afmetingen, uitrustingen en uitvoeringen die u voor uw nieuwe garagepoort voor ogen heeft en kan dus niet op voorhand geschetst worden, maar blijft wel onveranderlijk doorheen heel uw traject: bij Jan Joos staan we er namelijk garant voor dat de prijs op uw offerte dezelfde is als die op uw eindfactuur, altijd en overal.

Gedurende uw renovatie- of bouwproject zal u steeds één vast contactpersoon als aanspreekpunt hebben, waardoor u zich als klant te allen tijde gehoord en in goede handen voelt. Door deze persoonlijke begeleiding, die uw individuele wensen en behoeften prominent op de voorgrond zet, waarborgt Jan Joos dat de garagepoort die u op maat door ons laat maken volledig beantwoordt aan uw verwachtingen en vereisten en dat u voor de volle 100 % tevreden bent met uw aankoop.

POORTEN OP MAAT VAN PROFEL-EXPERT JAN JOOS VERENIGEN ESTHETIEK MET GEBRUIKSVRIENDELIJKHEID
Of u kiest voor een kantelgaragepoort of een sectionale garagepoort op maat: bij PROFEL – en dus ook bij expert van dienst Jan Joos – staat kwaliteit altijd voorop. Zo bestaat er nooit een foute keuze wanneer het op ons maatwerk aan garagepoorten aankomt, maar maken we u er tijdens ons advies graag attent op dat verschillende types garagepoorten ook variërende eigenschappen met zich meebrengen. Zo bestaat een kantelgaragepoort namelijk integraal uit één stuk en zal deze dus als één geheel naar omhoog schuiven, maar heeft u in ons vernieuwde aanbod tegenwoordig wel de mogelijkheid te kiezen of hij bij het kantelen binnen blijft of net naar buiten uitsteekt.

Kiest u voor een sectionale garagepoort, dan bestaat uw poort uit verschillende horizontale panelen die met scharnieren aan elkaar gehecht zijn, waardoor u bespaart aan ruimte en tevens een grotere doorrijhoogte kan vrijwaren. Beide soorten op maat gemaakte garagepoorten kunnen handmatig gehanteerd of elektrisch aangedreven worden, en kunnen perfect naar uw persoonlijke voorkeur vormgegeven worden.

Al onze poorten op maat kunnen immers uitgerust worden met een bekleding uit hout, aluminium of PVC, waarbij u tevens de keuze kan maken tussen panelen, planchetten of platen. Wanneer we u dan nog vertellen dat ook de kleur van uw op maat gemaakte garagepoort volledig naar smaak aan te passen is, is het niet moeilijk u in te beelden wat voor liftend effect deze nieuwe aanwinst voor uw gevel én uw comfort kan betekenen, en hoe gemakkelijk deze op uw bestaande (of zelfs nieuwe PROFEL-)ramen, deuren etc. af te stemmen is.

Daarenboven biedt Jan Joos als PROFEL-expert een garantie van maar liefst 10 jaar op de kleurkwaliteit van uw op maat gemaakte garagepoort, en van 4 jaar op de gemotoriseerde aandrijving ervan!

OP MAAT GEMAAKTE GARAGEPOORTEN TE KIELDRECHT, VERREBROEK, VRASENE, BEVEREN, SINT-NIKLAAS, HAASDONK, MELSELE EN KALLO
Kortom, bij PROFEL-expert Jan Joos kan u rekenen op

Een vakkundige plaatsing met oog voor nauwkeurige afwerking en detail
Een kostenplaatje dat gedurende uw hele traject onveranderd blijft
Een persoonlijke begeleiding die de de klant en zijn wensen op handen draagt
Een nazorg die niets te over laat: wij blijven verantwoordelijk voor wat we leveren
We laten uw woning altijd netjes achter
Op maat gemaakte garagepoorten van PROFEL…
maar ook ramen, deuren, zonneweringen, vliegenramen, glaspanelen, etc.
Een hoogwaardige uitvoering in kunststof, aluminium of hout…
met tal van mogelijkheden om uw garagepoort persoonlijk vorm te geven
SUBTITEL
U heeft behoefte aan een nieuwe, op maat gemaakte garagepoort, maar wilt deze graag tot in de kleinste details aan uw stijl, noden en bestaande woning kunnen aanpassen zonder in uw creatieve proces belemmerd te worden of aan kwaliteit te moeten inboeten? Dan is PROFEL-expert Jan Joos uw beste vriend! Wij voeren alles in eigen beheer uit, en dat met een productieaanbod onuitputtelijk in omvang!

Maak nu een vrijblijvende afspraak om samen met onze experts te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn, of spring spontaan eens binnen in onze showroom. Wij ontvangen u met open armen!