Poorten

Een garagepoort is geen onbelangrijk element in uw gevel en de keuze ervan verdient dus alle aandacht. Een poort moet opvallen en de uitstraling van uw gevel vergroten, zonder het evenwicht te verstoren.

Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan kantel en sectionaal poorten in tal van materialen en kleuren, zodat u de perfecte poort kan kiezen die bij uw woning past. Kom eens langs in onze vernieuwde toonzaal, wij helpen u graag verder. Jan Joos, uw PROFEL Expert voor het Waasland.

Kantelpoort

Kantelpoort

Zoals de naam het al zegt, is een kantelpoort een poort die in een keer kantelt en uit een stuk bestaat uit. Naast buitenstekende modellen heeft PROFEL nu ook binnenblijvende modellen. Elke poort is voorzien van een beveiliging zodat bij een kabelbreuk de poort niet plots zou dichtslaan. U heeft ook de mogelijkheid om de poort te laten motoriseren voor optimaal gebruiksgemak. U kan kiezen uit een bekleding in hout, aluminium of kunststof. Ook in afwerking en kleuren is het aanbod groot. De kleuren kunnen afgestemd worden op de ramen en deuren van PROFEL, zelfs met identieke PROFEL structuurfolies.

SECTIONAAL POORT

Het PROFEL gamma sectionaal poorten bestaat uit aluminium en houten poorten. Elke poort is op maat gemaakt. Ze zijn geluidswerend, goed geïsoleerd en CE-gecertificeerd. Voor een perfecte beveiliging is er o.a. vingerklem- en veerbreukbeveiliging. De kleuren kunnen afgestemd worden op de ramen en deuren van PROFEL, zelfs met identieke PROFEL structuurfolies.

Sectionaal poort

Download hier de volledige PROFEL poorten brochure.

Als PROFEL Expert staan wij altijd voor u klaar of u nu in Sint-Niklaas, Nieuwkerken-Waas, Beveren-Waas, Haasdonk, Melsele, Kallo, Vrasene, Verrebroek, Kieldrecht of Doel woont.

Onze manier van werken in 7 stappen

Alles lezen over onze aanpak ››

Vrijblijvend advies

Vrijblijvend advies
Eén contactpersoon

Eén contactpersoon

Gratis opmeten

Gratis opmeten
Gedetailleerde offerte

Gedetailleerde offerte

Productie volgens planning

Productie volgens planning
Vakkundige plaatsing

Vakkundige plaatsing

Dienst na verkoop

Dienst na verkoop
Ramen

Overlay

Ramen ››
Deuren

Overlay

Deuren ››
Poorten

Overlay

Poorten ››
Maak een vrijblijvende afspraak om de perfecte poorten voor u te selecteren.

Maak een vrijblijvende afspraak: