PROFEL KWALITEITSDEUREN IN HOUT, ALUMINIUM OF PVC BIJ JAN JOOS

KWALITEITSDEUREN VAN PROFEL KOMEN IN VERSCHILLENDE MATEN, VORMEN, KLEUREN EN AFWERKINGEN
Dat de deuren (maar ook ramen, garagepoorten, glaspanelen, etc) van PROFEL van uitstekende kwaliteit zijn mag dan wel oud nieuws zijn, dat we bijna alles kunnen realiseren in termen van materiaal en uitvoering is voor ons cliënteel een buitengewoon aangename verrassing. PROFEL-expert Jan Joos schrikt er niet voor terug zich samen met u aan unieke deurcreaties te wagen, die volledig passen bij uw karakter en geen litteken vormen op het aangezicht van uw woning, maar net een uitnodigende uitstraling creëeren. Dit objectief streven we na met steeds uw persoonlijke voorkeuren wat betreft comfort, gebruiksgemak, veiligheid en duurzaamheid in het achterhoofd, zodat we telkens een tevreden klant achterlaten.

Een van de basiskeuzes die u zal moeten maken is bijvoorbeeld het materiaal waaruit uw kwaliteitsdeur van PROFEL zal worden opgetrokken. Aangezien wij in ons assortiment over alle uitvoeringen beschikken die u mogelijks in gedachten kan hebben voor uw nieuwe (voor)deur, zetten we graag enkele van hun meest prominente kenmerken even voor u op een rijtje.

DEUREN VAN PROFEL STAAN ALTIJD SYNONIEM AAN TOPKWALITEIT

Een kwaliteitsdeur van PROFEL in PVC…

is zonder twijfel de meest budgetvriendelijke optie
blinkt uit in onderhoudsvriendelijkheid
is het gemakkelijkste materiaal om te herstellen
is met staal versterkt en dus enorm veilig
Een PROFEL kwaliteitsdeur in Aluminium…

heeft een uitzonderlijk lange levensduur
is 100 % recycleerbaar
en is dus een toonbeeld van duurzaamheid
trekt geen stof of vuil aan en is enorm gemakkelijk schoon te houden
Een houten PROFEL kwaliteitsdeur…

is sterker dan aluminium en als zodanig erg stabiel
is tegelijkertijd ook goedkoper dan aluminium
garandeert een spectaculaire thermische isolatie
is uiterst geschikt voor speciale vormen zoals bogen en ronde lijnen

PROFEL KWALITEITSDEUREN TE KIELDRECHT, VERREBROEK, VRASENE, BEVEREN EN OMGEVING
De bovenstaande greep uit voordelen eigen aan bepaalde materialen vormt slechts het begin van het uitkiezen van de voor u perfecte deur. Expert Jan Joos helpt u wegwijs worden uit deze zee aan opties waarmee u uw kwaliteitsdeur van PROFEL kan vormgeven, en staat u met raad en daad bij op elke stap van de weg. Doordat bij PROFEL het volledige creatieproces van een kwaliteitsdeur zich bovendien in eigen beheer afspeelt, hebben wij volledige controle over hoe het eindproduct eruit komt te zien: van de samenstelling van de grondstoffen die erin verwerkt worden tot de laatste finishing touch, zoals bijvoorbeeld handgrepen, onderdorpel, glaspanelen, de veiligheidsopties, e.d, kwaliteit staat bij ons altijd voorop!

De kers op de taart: dit wil ook zeggen dat we uw deur vanaf de eerste potloodlijn kunnen ontwerpen, en dat niets uitgesloten is wat betreft de creatieve, persoonlijke invulling ervan. Bij Jan Joos hebben we namelijk alle mogelijke designmogelijkheden in huis om van uw (voor)deur een droom te maken die werkelijkheid wordt: van optische verfraaiingen zoals speciale vormen tot technische hoogstandjes zoals veiligheidssloten, PROFEL-expert Jan Joos verwezenlijkt werkelijk alles wat u in gedachten heeft.

EEN KWALITEITSDEUR VAN PROFEL KIEST U MET BEHULP VAN ONZE PROFESSIONELE RICHTLIJNEN
Dat we bij PROFEL een dermate beheerste controle uitoefenen over het volledige creatieproces heeft niet alleen tot gevolg dat u uw deur tot in de verste verte kan individualiseren of verpersoonlijken, van sober tot knettergek, maar ook dat u vrij spel krijgt in de exacte prijsbepaling van uw deur. Wij geven namelijk vrijblijvend en professioneel advies, en dat houdt tevens in dat wij een betrouwbare en gedetailleerde offerte opmaken, waarin u een prijsraming kan vinden die nauwkeurig berekend is op de door u gegeven afmetingen, voorkeuren, kleuren, extra snufjes, etc. Deze prijs blijft te allen tijde onveranderd: onze offerte is uw eindfactuur.

Bovendien komen we een gratis opmeting doen wanneer u niet de tijd heeft om zelf bij ons langs te komen met de exacte afmetingen, en laten we zowel daarna als na de finale oplevering uw huis spic en span achter. Want bij PROFEL-expert Jan Joos spreekt het voor zich dat we niet alleen respect tonen voor de wensen van onze klanten, maar ook voor een piekfijne staat van hun woning. Bovendien geniet u maar liefst 2 jaar fabrieksgarantie op onze bewegende onderdelen zoals sloten en cilinders, verluchtingsroosters, scharnieren, etc, en een fantastische 10 jaar garantie op onze deuren, ramen, poorten en dergelijke.