PROFEL RAMEN EN DEUREN: HÉT TOONBEELD VAN KWALITEIT EN SCHOONHEID

De voortreffelijke service van PROFEL-expert Jan Joos, die met zijn meer dan 20 jaar ervaring een ouwe rot in het vak is, is exact datgene waar u naar op zoekt bent, en strekt zich met name uit tot de regio’s Kieldrecht, Verrebroek, Vrasene, Beveren, Sint-Niklaas, Haasdonk, Melsele en Kallo. Ongeëvenaard in warmte en professionaliteit verzorgen we PROFEL ramen en deuren, maar ook garagepoorten, zonneweringen, schuiframen, veranda’s, vliegenramen, rolluiken, etc.

PROFEL RAMEN EN DEUREN UIT TOPMATERIALEN DIE TOCH BETAALBAAR BLIJVEN
De ramen en deuren van PROFEL zijn steevast van hoogwaardige kwaliteit; een belofte die we al ettelijke jaren waarmaken doordat ons hele productieproces, van de samenstelling van de grondstoffen tot de oplevering van het eindproduct, binnen eigen beheer uitgevoerd wordt. Bovendien overschrijdt de service van PROFEL-expert Jan Joos de grenzen van het gewoonlijke: ook nadat uw PROFEL ramen en deuren met de nodige aandacht voor een perfecte afwerking bij u thuis geplaatst zijn, blijven wij onze verantwoordelijkheden serieus nemen. Zo zullen we steeds een betrouwbaar aanspreekpunt blijven voor eventuele problemen die zich bij onze klanten voordoen. Bij Jan Joos is nazorg onze waarborg.

Een andere waarborg die we u kunnen schenken is onze buitengewone fabrieksgarantie, die maar liefst 10 jaar lang geldt op PROFEL ramen, deuren, garagepoorten, glasramen, etc., en 2 jaar lang op bewegende onderdelen zoals sloten, cilinders, luchtroosters en dergelijke. En hoewel we zonder de exacte afmetingen, specifieke opties en uitvoeringen voorlopig geen kostenplaatje kunnen schetsen van wat uw PROFEL ramen of deuren zullen kosten, kunnen we u wél de garantie geven van een vaststaande prijs: onze offerte staat zonder uitzondering gelijk aan jouw factuur. Deze prijs van uw op maat gemaakte ramen en deuren van PROFEL varieert als zodanig naargelang de materialen, stijlen en technische kwaliteiten waaruit ze opgetrokken worden. Dit betekent dat u de aankoop van uw ramen en deuren dus niet alleen uitermate persoonlijk kunt inkleuren door middel van verschillende modellen en stijlen, volledig afgestemd op het karakter van uw woning, maar ook net zo betaalbaar kunt maken als u wilt. Zo zullen PROFEL ramen en deuren opgetrokken uit aluminium bijvoorbeeld duurder zijn dan ramen en deuren uit PVC, maar misschien wél voordelen bieden die kunststof-ramen en -deuren tekortkomen en voor u essentieel zijn.

PROFEL RAMEN EN DEUREN ZIJN ONOVERTROFFEN IN AFWERKING, DESIGN EN COMFORT
PROFEL ramen en deuren zijn verkrijgbaar in alle mogelijke materialen en uitvoeringen, met elk hun eigen voordelen, zodat u over tal van mogelijkheden beschikt om het aanzicht van uw gevel in een harmonieus geheel naar uw eigen hand te zetten. We zullen u dus nooit een product opdringen waarvan we eigenlijk weten dat het niet volledig aan uw verwachtingen beantwoordt: PROFEL-expert Jan Joos gelooft hartstochtelijk dat u als klant uw noden niet moet schikken naar de beperkingen van ons aanbod, maar dat ons aanbod zich naar uw noden schikt.

PROFEL RAMEN EN DEUREN UIT PVC
Zijn extreem makkelijk in onderhoud: even afvegen met een lauw doekje en ze zijn als weer als nieuw
Zijn de meest budgetvriendelijke optie voor uw ramen en deuren, zonder poespas
Hebben uitstekende isolatiewaarden
Bekijk hier meer informatie over onze PVC ramen.

RAMEN EN DEUREN VAN PROFEL UIT HOUT
Geven instant een warme en gezellige uitstraling
Zijn een natuurlijke isolator en weren koude, wind en geluid als de beste
Vergen bij goed onderhoud pas na 10 jaar een eerste verfbeurt
Bekijk hier meer informatie over onze houten ramen.

ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN VAN PROFEL
Zijn enorm stabiel en daarom uiterst geschikt voor bijvoorbeeld grote raampartijen
Blinken uit in duurzaamheid: ze zijn voor de volle 100 % recycleerbaar
Komen in een onbeperkt aantal kleurenmogelijkheden
Bovendien bestaat er ook zoiets als de MATO-ramen van PROFEL, die ramen aanbiedt gemaakt van PVC aan de binnenzijde en aluminium aan de buitenkant. In de MATO-reeks gaan de strakke, moderne uitstraling van aluminium en de hoge isolatiewaarden van kunststof hand in hand, zodat u het beste van beide werelden kunt genieten.

MET HAAR SUPERIEUR AANBOD AAN RAMEN EN DEUREN ZWEMT PROFEL TEGEN DE STROOM IN
Bovendien kan u bij elk van deze kwaliteiten stuk voor stuk kiezen uit een haast onbeperkte waaier aan stijlen en kleurenmogelijkheden. Prefereert u landelijk, modern, trendy of klassiek? Gebogen lijnen en afgeronde hoeken of een eerder strakke afwerking? De ramen en deuren van PROFEL lenen zich tot alle mogelijke aanpassingen en persoonlijke touches, en terwijl onze producten in aluminium en hout onbeperkt zijn wat betreft mogelijke kleuren, kunnen onze kunststof-ramen en deuren uitgevoerd worden in zowel hout- als aluminiumimitaties: met houtnerf of korrelige aluminiumstructuur inbegrepen! Bovendien zijn al onze PROFEL materialen, ramen en deuren voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen: inbraakwerend is maar een woord!

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ ONS
Bent u in de markt voor op maat gemaakte ramen en deuren die mooi zijn om naar te kijken alsook gemakkelijk in gebruik en betaalbaar? Jan Joos biedt u het antwoord!

Aarzel niet om een vrijblijvende afspraak te maken voor persoonlijk advies over welke PROFEL ramen en deuren perfect bij jouw woonst passen, of kom een kijkje nemen in onze vernieuwde toonzaal.