PVC VOORDEUREN VAN PROFEL: DE ISOLATIE VAN UW WONING GEGARANDEERD

Voordeuren uit PVC door PROFEL-expert Jan Joos zijn een werkelijk rendabele investering. Niet alleen zijn onze kunststof-deuren opgetrokken uit topmaterialen, ze komen ook in allerlei maten, vormen en stijlen, en kunnen naar alle persoonlijke wensen van de klant vormgegeven worden: decoratieve elementen en technische snufjes inclusief. Buiten voordeuren uit PVC van hoogwaardige kwaliteit verzorgt Jan Joos als PROFEL-expert tevens een uitgebreid assortiment aan ramen, poorten, zonneweringen, veranda’s, screens, rolluiken, etc.

VOORDEUREN UIT PVC ZIJN TOT IN DE ONEINDIGHEID AFSTELBAAR OP UW PERSOONLIJKE VOORKEUR
Met een voordeur uit PVC van PROFEL grijpt u de kans aan om uw voorgevel een prachtig en verzorgd uiterlijk geven, voornamelijk dankzij de oneindige richtingen die u stijl- en kwaliteitsgewijs met kunststof uit kan gaan. Omwille van haar grote veelzijdigheid kan een voordeur uit PVC namelijk besteld worden in een waaier van kleurenmogelijkheden, waaronder zelfs de optie om voor een hout- of aluminium-imitatie te kiezen. Het reliëf van houtnerven (eik, mahonie, …) of de korrelige structuur die aluminium nabootst zien er zo levensecht uit dat het haast onmogelijk is een verschil met het originele oppervlak te detecteren, laat staan op te merken dat het om kunststof gaat. Bij PROFEL zijn PVC-deuren met een plastieken uitstraling not done!

Voor een voordeur uit PVC kies je wanneer je een mooie afwerking beoogt die tevens garant staat voor optimale veiligheid. Onze voordeuren uit kunststof zijn gebrandmerkt door het Politiekeurmerk Veilig Wonen, en worden stuk voor stuk voorzien door technische veiligheidsmechanismen zoals RVS sluitplaten, een 3-puntssluiting, etc, maar ook extra inbraakwerende toebehoren zoals alarmcontacten en massieve deurschilden. Bovendien zijn deze deuren moeilijk ontvlambaar en zelfdovend – veilig is een understatement!

PVC VOORDEUREN BLINKEN UIT IN ONDERHOUDSVRIENDELIJKHEID EN VEILIGHEID
Een ander voordeel is dat voordeuren uit PVC niet-statisch zijn, en dus nauwelijks vuil aantrekken: een vochtig doekje is voldoende om je deuren als nieuw te houden. Deze buitengewone onderhoudsvriendelijkheid wordt vergezeld door de uitstekende thermische en geluidsisolerende werking waarvoor PVC-voordeuren gekend staan. Tel dit op bij het feit dat onze deuren uit kunststof ook kleurvast, krasvast en UV-bestendig zijn, en we kunnen je garanderen dat je van je PROFEL-voordeur uit PVC levenslang plezier zult hebben.

Bij PROFEL voeren we alles volledig in eigen beheer uit, waardoor we in elke stap van het traject de beste kwaliteit kunnen waarborgen. Daarbovenop hebben wij alle mogelijke materialen en opties in huis om uw voordeur uit PVC volledig naar eigen wens vorm te geven, zodat u niet alleen kiest tussen hout, aluminium of kunststof, maar ook kan opteren voor verschillende stijlen en afwerkingen. Rechte of gebogen lijnen, glasvullingen, siergrepen en accessoires: Bij PROFEL is alles mogelijk. Wilt u uw nieuwe PVC-voordeur omringen door bijpassende ramen, een garagepoort, etcetera?

Buiten dat we door deze volledige controle van het productieproces topkwaliteit kunnen garanderen, biedt onze aanpak ook andere voordelen. Wanneer we namelijk merken dat een deur uit bijvoorbeeld hout of aluminium beter aansluit bij de wensen die u ons voor uw droomwoning voorlegt, zullen we u van ook deze keuzemogelijkheden bewust maken. Voordeuren die opgetrokken zijn uit andere materialen brengen immers ook andere voordelen, mogelijkheden én prijsklassen met zich mee, die voor uw persoonlijke situatie mogelijks interessanter zijn dan onze voordeuren uit PVC.

WAT VOOR GARANTIES EN VOORDELEN KUNNEN VOORDEUREN UIT PVC VAN PROFEL MIJ BIEDEN?
Wat betreft onze prijzen van onze voordeuren in PVC kunnen we – zolang we niet op de hoogte zijn van de exacte afmetingen, uitvoeringen, decoratieve en technische details, eventuele verwerking van glaspanelen in uw deur, kleuren, e.d. – nog geen totaalplaatje voor u schetsen. Eens we wel over de nodige informatie beschikken, voorzien we u van een realistische en nauwkeurig berekende kostenraming, die onveranderd blijft van begin tot einde. PROFEL-expert Jan Joos doet er alles aan om u exact die voordeur in PVC te geven waar u om vraagt, binnen de grenzen van de prijsklasse die u aangeeft, en brengt daar na de offerte geen plotse prijsstijgingen of dergelijke in aan: de prijs op uw offerte is die op uw eindafrekening.

BIJ JAN JOOS GENIET JE VAN 10 JAAR FABRIEKSGARANTIE
Dit brengt ons tot de 10 jaar fabrieksgarantie die we bieden op onze deuren, ramen, garagepoorten, zonneweringen, etc. Bovendien komen we onze belofte na om steeds op de details te blijven letten: ook op de kleinste zaken bieden we garantie! Bewegende onderdelen, zoals scharnieren, luchtroosters, sloten en cilinders en dergelijke, genieten namelijk ook een 2 jaar lang durende garantie.

Heeft u geen tijd om langs te komen en ons de exacte afmetingen te geven? Geen zorgen, Jan Joos verzorgt voor u een gratis opmeting van uw woning, en controleert zowel binnen- als buitenmuren voor een perfecte uitvoering van uw (ver)bouwplannen!

MAAK EEN AFSPRAAK BIJ JAN JOOS
Bent u woonachtig te Kieldrecht, Verrebroek, Vrasene, Beveren, Sint-Niklaas, Haasdonk, Melsele of Kallo en wilt u zich graag een beeld vormen van wat voor voordeur in PVC volledig bij u past, en of u misschien beter voor een andere uitvoering kiest, zoals hout of aluminium?

Kom dan nu langs in onze vernieuwde toonzaal voor een spontaan bezoekje, of maak een afspraak voor vrijblijvend advies bij een van onze ervaringsdeskundigen!