Ramen kopen, hoe pakt u dat aan?

Ramen geven niet alleen een extra toets aan de woning, ze spelen tegenwoordig ook een belangrijke rol in de energiehuishouding van uw woning (ook wel E-peil genoemd). Wat ook uw stijl is, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zowat alle vormen ramen zijn mogelijk: met onzichtbare vleugels, inzethoeken, ronde ramen, ovale ramen, kruisverdelingen, gebogen lijnen, schuine lijnen, strakke lijnen, enz. Steellook ramen zijn vandaag de dag ook erg populair, zeker voor moderne woningen.

Eens u de vorm en stijl van de ramen gekozen hebt, komt de tweede keuze die u moet maken: het materiaal. Kiest u voor aluminium, houten of pvc- ramen?

Aluminium ramen

Soorten ramen
Aluminium ramen

Waarom zou u kiezen voor aluminium ramen? Aluminium is stijlvol en licht, maar toch ultrasterk, dus ook zeer geschikt voor grote raampartijen. Bovendien is het ook een duurzaam materiaal en 100% recycleerbaar, een ecologisch verantwoorde keuze dus! Aluminium ramen zijn ook erg onderhoudsvriendelijk. Deze ramen zijn ook warmte-en geluidsisolerend, dankzij het binnen-en buitenprofiel in aluminium verbonden door een thermische kunststoffenonderbreking.

PVC- ramen

PVC- ramen zijn duurzaam en ook erg onderhoudsvriendelijk. Met een PVC- raam kiest u voor gemak, kwaliteit en veiligheid. Deze kunststoframen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en zelfs houtimitatie is mogelijk, er wordt dan een nerfstructuur in de ramen aangebracht. Ramen uit PVC hebben erg hoge isolatiewaarden, met staal versterkte profielen en zijn uitgerust met minstens 4 kamers. Goed voor het milieu en veilig dus!

PVC ramen
Houten ramen

Houten ramen

Houten ramen zijn een prachtig natuurproduct. Ze hebben een warme, authentieke uitstraling. Het gebruikte hout is duurzaam en de ramen worden op een ecologisch verantwoorde manier behandeld, met een kwalitatief hoogstaande eindafwerking. Een houtsoort met een minimum aan groeven is ook onderhoudsvriendelijk.

Wat zijn MATO ramen?

MATO-ramen bevatten een combinatie van PVC aan de binnenzijde en aluminium aan de buitenzijde. Het aluminium deel aan de buitenkant heeft een strakke en verfijnde uitstraling. Voor de afwerking kan u kiezen uit een brede waaier van kleuren (gemoffeld of geanodiseerd). Het gebruik van PVC zorgt voor zeer goede isolatiewaarden. De Mato-reeks is zowel geschikt voor ramen met dubbele als driedubbele beglazing en leent zich perfect voor allerhande decoratieve mogelijkheden.

Mato ramen

PRIJS EN PLAATSING RAMEN

Hoeveel kosten ramen nu? Deze vraag kunnen we helaas niet zomaar beantwoorden. De prijs van ramen hangt immers af van het gekozen materiaal, de afwerking en de grootte. We adviseren u steeds een gedetailleerde offerte aan te vragen, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

RAMEN KOPEN

Als PROFEL- Expert staat Jan Joos altijd voor u klaar. Kom gerust langs in onze vernieuwde toonzaal in Sint-Niklaas, onze vakkundige adviseurs staan u vrijblijvend bij met professioneel advies. Lukt het u niet om tot bij ons te komen? Maak gerust een afspraak en wij komen bij u langs voor een gratis opmeting. Samen overlopen we welk product uit ons assortiment het best past bij uw project en we geven u de nodige uitleg van A tot Z. Wij bezorgen u met plezier een gedetailleerde offerte. Bij ons dus geen verrassingen! Wij plaatsten reeds ramen in Kieldrecht, Verrebroek, Vrasene, Beveren, Haasdonk, Melsele, Kallo en Sint- Niklaas.

Gemakshalve heeft u slechts één contactpersoon als aanspreekpunt tijdens de duur van uw hele project en ook nadien.

Wij leveren op de afgesproken datum. Oude ramen of deuren nemen we eventueel mee, naast al het verpakkingsmateriaal, zodat uw huis er piekfijn uitziet eens ons werk erop zit.

WAAROM KIEZEN VOOR PROFEL RAMEN?

PROFEL levert kwaliteit aan een betaalbare prijs.

Profel Mato ramen zijn perfect te combineren met aluminium schuifdeuren.

PROFEL houten ramen zijn revolutionair, ze hebben een onzichtbare afwateringsgroef en een dubbel rondom lopende dichting.

Het PROFEL- raamsysteem onderscheidt zich van andere merken door meervoudige kamers en een inbraak vertragend beslag.

Aluminium PROFEL-raamsystemen combineren op unieke wijze (technologische) productkennis met esthetische verfijning.

Nazorg is onze waarborg : omdat wij overtuigd zijn van de kwaliteit van onze producten, geven wij 10 jaar waarborg op uw ramen en deuren en 2 jaar op bewegende onderdelen (hang- en sluitwerk). Heeft u toch een probleem, dan lossen we dit snel op.

Vraag vandaag gratis en vrijblijvende uw offerte aan!

Maak een vrijblijvende afspraak met Jan Joos, uw partner voor PROFEL ramen in de regio Sint-Niklaas.

Maak een vrijblijvende afspraak: