Schuiframen met railsystemen

Breng je tuin dichterbij met onze prachtige schuiframen!

Er zijn verschillende systemen beschikbaar om jouw ideale schuifraam te installeren. Schuiframen laten je huis in natuurlijk licht baden, verluchting kan zeer eenvoudig gebeuren, en je bespaard ruimte ten op zichte van een reguliere deur.

Monorail

Een monorail is een schuifraam met maar 1 rail, er kan op die manier 1 paneel schuiven, en 1 paneel zal vast geïnstalleerd worden. Het geheel oogt zeer strak op deze manier, en je hebt meer glas dan andere systemen. Monorail systemen zijn er in aluminium en hout.

Duorail

Bij een duorail syteem kunnen 2 panelen schuiven, zo kan je kiezen welke kant open gaat. Dit kan ook nog gecombineerd worden met vaste panelen aan de zijkant. Op die manier kunnen de schuivende delen naar links en rechts, en krijg je een grote opening in het midden.

Trirail

Tirail zorgt voor maximale flexibiliteit. Zo kan je 2 schuivende delen voor een vast deel schuiven, en krijg je een zeer grote opening aan de andere kant. Hou er wel rekening mee dat dit enkel in aluminium beschikbaar is.

Onze schuiframen kunnen zelfs in een muur verdwijnen indien gewenst. Op die manier heb je nog een grotere opening.

Wil je beter beschermd zijn tegen wind en water, dan is onze hefschuifdeur een optie. Bij het opengaan tilt het mechanisme de vleugel op en kan het verschoven worden. Dit is tevens zeer inbraakveilig.