SINT-NIKLAAS Ramen en deuren profel

RAMEN EN DEUREN VAN PROFEL

De PVC ramen en aluminium ramen van Profel zijn zeer sterk en veilig en behoren tot de meest geschikte ramen die verkrijgbaar zijn. Beide materialen hebben ook uitstekende isolerende eigenschappen, zowel thermisch als akoestisch. We kunnen tevens houten ramen leveren, zo hebben we recent nog een beschermde woning gerenoveerd met houten ramen in Sint-Niklaas.

Gelegen te Sint-Niklaas staat Jan Joos, als officiële dealer van PROFEL, bekend om zijn bijzonder uitgebreid aanbod aan ramen en deuren, stuk voor stuk superieur in afwerking. Met een jarenlange expertise en ongeëvenaarde vakkundigheid achter de hand schuwen we werkelijk geen enkele uitdaging.

DE JUISTE RAMEN EN DEUREN KIEZEN

Bij het maken van een persoonlijk raamontwerp vertrekken we vanuit de vraag: wat vind jij mooi? Onze keuzehulp op de website kan je al voor een groot stuk op weg helpen. Neem zeker ook foto’s van andere huizen en breng ze mee op gesprek bij ons in onze vernieuwde showroom in Sin-Niklaas.

Kies je voor pure eenvoud? Is er ruimte voor creatieve vrijheid? Zoek je naar persoonlijkheid in authentieke elementen en materialen? Door de brede waaier aan mogelijke kleuren en stijlen in ons gamma sluiten onze houten ramen, die bovendien ecologisch verantwoord behandeld zijn, ongetwijfeld aan bij uw wensen. Ook onze deuren en poorten kunnen helemaal gepersonaliseerd en op maat gemaakt worden. We gebruiken uitsluitend de mooiste materiaalsoorten en kunnen zo een brede waaier aan mogelijkheden aanbieden.