UW LEVERANCIER VAN RAMEN EN DEUREN OM EN ROND SINT-NIKLAAS

RAMEN EN DEUREN VAN JAN JOOS IN SINT-NIKLAAS
Of u nu in Sint-Niklaas, Beveren-Waas, Melsele, Verrebroek, Kieldrecht of Doel woont, Jan Joos is bij uitstek de leverancier die u van de meest kwaliteitsvolle en bovendien mooie ramen en deuren in omstreken kan voorzien. Naast een uitstekende en hoogstpersoonlijke service bieden wij namelijk ramen en deuren aan van PROFEL, die bekend staan om hun prachtige finish, duurzaamheid en uitzonderlijke isolatiewaarden. Onze ramen en deuren zijn als zodanig stuk voor stuk professioneel vervaardigd, en worden voor u helemaal naar wens en op maat gemaakt.

VAN MATO KOZIJN TOT ISOLEREND GLAS
De ramen en deuren van Jan Joos geven als vanzelf een nette en verzorgde uitstraling aan elk huis, en houden dankzij hun uitstekende isolerende functie moeiteloos de warmte binnen en de koude buiten. Dit resulteert in een woning die een bijzonder zuinige energiehuishouding geniet, waarmee u op lange termijn dan ook veel besparen kunt.

Onze ramen en deuren mogen dan wel gemeenschappelijk hebben dat ze stuk voor stuk van perfecte kwaliteit zijn, dit wilt niet zeggen dat ons aanbod daarom minder veelzijdig of divers is: al de ramen, deuren (en zelfs poorten) die we in Sint-Niklaas en omstreken plaatsen, zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende stijlen, van klassiek tot modern, maar ook materialen, zoals hout, PVC en aluminium.

BREED AANBOD RAMEN
Onze aluminium ramen zijn bijvoorbeeld licht maar uitzonderlijk sterk, waardoor ze erg geschikt zijn voor de plaatsing van grotere raampartijen. Daarnaast is aluminium, dankzij haar lange levensduur en mogelijkheid volledig gerecycleerd te worden, een bijzonder ecologisch materiaal. PVC gaat even lang mee als aluminium, maar wint het daarvan in onderhoudsvriendelijkheid: dit materiaal kan tegen een stootje, zonder daarvoor buitensporig veel schoonmaakwerk of onderhoud te vragen. PVC-kozijnen zal u dus niet eens in de zoveel jaar te hoeven stoppen of schilderen. Dit geldt trouwens tevens voor onze houten ramen, die een warme, authentieke uitstraling en mooie afwerking genieten. Onze houten kozijnen zijn namelijk ecologisch verantwoord behandeld, hebben een onzichtbare afwateringsgroef en gaan, door technologische ontwikkelingen binnen PROFEL, vandaag de dag veel langer mee dan vroeger.

Hoogstaand en stijlvol zijn de ramen van Jan Joos altijd, waardoor u kunt kiezen voor eender welke afwerking u wenst, zonder daarom aan kwaliteit in te boeten: onzichtbare vleugels, kruisverdelingen, strakke lijnen, een steellook of ovale ramen, … Bij Jan Joos is niets onmogelijk!