UW PROFEL VERDELER IN SINT-NIKLAAS

RAMEN EN DEUREN VAN PROFEL
Gelegen te Sint-Niklaas staat Jan Joos, als officiële dealer van PROFEL, bekend om zijn bijzonder uitgebreid aanbod aan ramen en deuren, stuk voor stuk superieur in afwerking. Met een jarenlange expertise en ongeëvenaarde vakkundigheid achter de hand schuwen we werkelijk geen enkele uitdaging: gaande van grote garagepoorten tot stijlvolle moderne buitendeuren, en van kleine wc-raampjes tot grootse raampartijen, bij Jan Joos weten we van aanpakken.

Onze klantgerichte service begint nog voor u uw ramen, deuren of poorten naar wens heeft gekozen, waardoor u zich op geen enkel moment in het traject ook maar ergens zorgen om moet maken. We geven professioneel advies en houden rekening met uw beschikbare ruimte en het optimale gebruik van duurzame materialen. Zo kunt u bij PROFEL-expert Jan Joos te Sint-Niklaas kiezen uit ramen en deuren van aluminium, hout of PVC, die elk erg verschillen in uitstraling en onderhoud, maar allen uitblinken in kwaliteit.

DE JUISTE RAMEN EN DEUREN VAN PROFEL VOOR UW HUIS
Zo zijn deuren en ramen uit aluminium bijvoorbeeld erg licht maar toch bestendig, en als zodanig ideaal voor grotere raampartijen, terwijl PVC dan weer uitblinkt in onderhoudsvriendelijkheid. Elk van beide materialen is echter enorm duurzaam, en aluminium zelfs 100% recycleerbaar. Daarom besloten we, in nauwe samenwerking met PROFEL, het beste van beide werelden te combineren in onze MATO-reeks, die de stijl van PVC met die van aluminium verenigt in een kozijn zonder al te veel onderhoud.

Houten kozijnen en deuren geven dan weer het meeste sfeer aan uw gevel, maar kunnen daarom niet minder modern afgewerkt worden. Door de brede waaier aan mogelijke kleuren en stijlen in ons gamma sluiten onze houten ramen, die bovendien ecologisch verantwoord behandeld zijn, ongetwijfeld aan bij uw wensen. Ook onze deuren en poorten kunnen helemaal gepersonaliseerd en op maat gemaakt worden, zodat u thuis kan komen in een woning met prachtige ramen en deuren van PROFEL die helemaal bij u passen.

MOOI VOOR HET OOG, MOOI VOOR UW ENERGIEREKENING
Esthetisch verantwoorde ramen zijn onontbeerlijk in uw woning. Toch speelt ook energiezuinigheid een belangrijke rol: met de kwaliteitsproducten van PROFEL voldoet uw woning zonder twijfel aan de courante energienormen. Ramen en deuren van PROFEL blinken uit in isolatiewaarden en houden warmte moeiteloos binnen, koude en geluid buiten. Zo kunt u ongestoord genieten van de letterlijke en figuurlijke warmte die uw woning uitstraalt, zonder onnodig energie te verliezen door gebrekkige ramen en deuren. Dankzij hun dubbele of driedubbele beglazing zijn de ramen van PROFEL ongeëvenaard in kwaliteit, en de investering van uw leven om het E-peil in uw woning te allen tijde op niveau te houden.