VOOR AL UW RAMEN EN DEUREN IN HET WAASLAND

UW LEVERANCIER VOOR RAMEN EN DEUREN IN HET WAASLAND
De ramen en deuren die we in een vruchtbare samenwerking met PROFEL verzorgen in het Waasland zijn stijlvol, zuinig en duurzaam, en het tevredenstellende product van een professionele totaalservice waarbij we enkele cruciale stappen hanteren. Zo ontvangt u vrijblijvend advies van ervaren vakmensen die al meer dan 20 jaar ramen en deuren plaatsen in het Waasland, waarna uw contact met ons altijd rechtstreeks en via één vast aanspreekpunt zal verlopen. Vervolgens komen wij, gratis en voor niets, de ruimtes bij u thuis opmeten, waarbij we u meteen van een gedetailleerde en glasheldere offerte voorzien. Een planning opmaken voor de plaatsing van uw ramen en deuren gebeurt bovendien steeds in nauw overleg met u, de klant (en koning), die steeds op een hoogwaardig eindresultaat kan rekenen.

Nazorg is onze waarborg, zeggen we wel eens, en daarom kunt u, dankzij de 10 jaar waarborg die wij geven bij ramen en deuren in het Waasland, ook na plaatsing rekenen op onze diensten. Wij staan klaar voor de plaatsing van uw ramen en deuren in het Waasland – of u nu in Sint-Niklaas, Beveren-Waas, Melsele, Verrebroek, Kieldrecht of Doel woont.

DE ZUINIGSTE RAMEN VAN HEEL WAASLAND
Ramen en deuren van Jan Joos zijn de kers op de taart die uw woning is, en dragen massaal bij tot een goede en zuinige energiehuishouding. Ondanks dat elke materiaalsoort die we leveren, zoals aluminium, hout of pvc, zijn eigen charme heeft, hebben al onze ramen consistent erg goede isolatiewaarden. Zo zijn aluminium ramen bijvoorbeeld erg licht maar bijzonder sterk, en perfect voor grote raampartijen zonder dat daarvoor een moeilijke plaatsing dient te gebeuren. Bovendien is aluminium omwille van haar duurzaamheid de ideale keuze voor de ecologisch bewuste klant, die gegarandeerd in zijn nopjes zal zijn met ramen die 100% recycleerbaar zijn. Onze ramen van PVC zijn een even duurzame en onderhoudsvriendelijke optie, en kunnen bovendien ook gecombineerd worden met aluminium in onze MATO-reeks. Maar het zijn onze houten ramen die de meest authentieke uitstraling en charmante afwerking genieten: het hout is namelijk op een ecologisch verantwoorde manier behandeld, en heeft een onzichtbare afwateringsgroef.

Voor welk duurzaam materiaal u ook kiest, kwalitatief hoogstaand en stijlvol zijn de ramen van Jan Joos altijd. U kunt zich dan ook vrij voelen om met een gerust hart en zelf te kiezen welke afwerking u wenst: onzichtbare vleugels, kruisverdelingen, strakke lijnen, een steellook of ovale ramen, … Er is niets dat niet tot de mogelijkheden behoort voor een perfecte realisatie van uw ramen in het Waasland.

VAN EIGENTIJDS TOT KLASSIEK – DE MOOISTE DEUREN BIJ JAN JOOS
Ook onze deuren hebben de ongeëvenaarde kwaliteit en het uitstekend isolerende karakter waarvoor PROFEL als geen ander garant staat, en zijn verkrijgbaar in aluminium, kunststof en hout. Daarnaast kunt u, net als bij onze veelzijdige selectie aan ramen, kiezen tussen verschillende modellen, gaande van klassieke deuren, die perfect zijn voor herenhuizen, pastorijwoningen en dergelijke, tot strakke en moderne deuren, voor de liefhebbers van een meer eigentijdse gevel. Mét of zonder glasinzet, verschillende eindafwerkingen en kleurenpaletten, vervaardigd uit gemoffeld of geanodiseerd aluminium, … wij ontwerpen deuren in het Waasland op een zodanig persoonlijke wijze dat ze perfect bij de individuele stijl en woning van onze klanten passen, en bieden bovendien ook de bijpassende poorten aan.