pvc ramen en deuren

Wat zijn de voordelen van PVC ramen deuren?

Hoge isolatiewaarde van pvc ramen en deuren!

Pvc ramen en deuren hebben een zeer hoge isolatiewaarde, zo kan de kern ook nog eens geïsoleerd worden. En de ramen en deuren zijn volledig geluidsdicht en wind/waterbestendig. De weerelementen hebben daardoor geen invloed binnenshuis. Dankzij pvc ramen kan je tot 20% besparen op de energierekening. Zeker met de huidige energieprijzen is dat zeer welkom.

Dankzij de doorontwikkeling van de ramen en deuren, zijn ze ook zeer inbraak werend. Pvc ramen kunnen daardoor voor een extra veilig gevoel zorgen. Zeker als je weet dat ze de beste keuze zijn voor brandwerendheid. Pvc is zeer moeilijk ontvlambaar en zelfdovend.

Eenvoudig onderhoud van pvc ramen

Pvc ramen en deuren zijn water en vuilafstotend. Hierdoor zijn de zeer eenvoudig te reinigen, met een beetje nat krijg ze vaak al terug proper. Pvc staat ook gekend als een zeer sterk materiaal dat niet barst of kromtrekt. Pvc ramen deuren kunnen zeker 50jaar meegaan, hierdoor zijn ze aan te raden voor een lange termijn.

Wat je zeker dient te vermijden bij het onderhoud, is gebruik van agressieve reiningsproducten. Pvc ramen kunnen namelijk minder goed tegen agressieve zuren. Het beste is nog altijd zo min mogelijk reinigingsmiddelen te gebruiken en vooral water. Zeker niet droog reiningen, dan kunnen er krassen ontstaan. Gebruik het beste zachte doekjes.

Verschillende kleuren mogelijk

Met pvc ramen heb je keuze uit enorm veel verschillende kleuren. Dankzij het grote aanbod kleurcoatings en kleurfolies, is wel voor iedereen de juiste optie. Op die manier kan je de ramen goed laten aansluiten bij de bestaande stijl van je woning, landelijk of modern.

Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding

Als je pvc ramen vergelijkt met hout of aluminium, dan biedt pvc een enorm goede prijs-kwaliteitsverhouding. Ze gaan zeer lang mee en vergen veel minder onderhoud dan houten ramen.