Zorg voor een hogere isolatiewaarde dankzij onze pvc-ramen

Door isolerende pvc-ramen verhoog je de duurzaamheid van het gebouw.

Ramen en deuren

Iedereen heeft zijn eigen kijk op eigentijdse ramen en deuren. Kies je nieuwe ramen en deuren die perfect bij jouw woning passen. Vergeet ook zeker niet enkele belangrijke vereisten op een rijtje te zetten: moderne uitstraling, energiezuinig, ecologisch verantwoord… Als je voor onze pvc ramen kiest dan scoor je sowieso op die vlakken. Wij hebben ramen en deuren die bij elke woning passen. Gebruik onze handige keuzehulp voor jouw keuze: https://www.profel.be/nl/producten/ramen/wizard/

Moderne pvc ramen

Vroegen hadden pvc ramen het nadeel om nogal breed uit te vallen door de dikke afgeronde randen. Gelukkig kunnen we intussen de pvc ramen zeer elegant produceren. De afsluitende glaslatten kunnen uitgevoerd worden in een slanke en rechthoeke rand. Hierdoor krijgen de pvc ramen meer het uiterlijk van aluminium ramen.

Hoge isolatiewaarden

Onze pvc ramen staan gekend voor de hoge isolatiewaarden, hierdoor zijn ze ook enorm energie-efficiënt. Ondanks de fijne randen van de pvc ramen kunnen we de hogere isolatiewaarden toch waarborgen.

Duurzaam

Dankzij onze kunststof die perfect te recycleren valt, scoren onze pvc ramen en deuren ook zeer hoog op het vlak van ecologisch en duurzaam verantwoord gebruik. Ideaal voor jou moderne nieuwbouw of renovatieproject.